Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 29-06-2005, 15:37
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Iščem družbo za potep po Albaniji, Črni Gori..
Živjo, 15.07.2005 se mi začne dopust, ki bi ga rada preživela na poti po Albaniji, obalah Črne Gore. Ogledala bi si rada Sarajevo, Skopje, Podgorico, Tirano, ostalo preživela nekje na morju. Časa imam do 07.08.2005, zato bo precej aktiven potep, vendar planiram, da tudi zanimiv. Mogoče bom šla z avtom (starejši) in bi si tako lahko delile/a stroške za prevoz..., variant je več, dopust pa se bliža...
Delam v Ljubljani, 29 let , tel: 040 326 833

lp, Sandra
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 04-07-2005, 22:22
Gost Gost je offline
Senior član

Pa bi lahko šla malo kasneje in končala malo kasneje, ker jst moram takrat nujno delat, bi šla a ful s tabo. A je kaka možnost, da prestaviš?
lp
m
Reply With Quote
Staro 12-07-2005, 16:50
Gost Gost je offline
Senior član

Hoj,

sem že oddala za dopust, ne morem spreminjati, sem vse stranke obvestila že pred enim mescom, kdaj me ni. Žal, tudi meni bi bilo super, ce bi lahko sla poleg. Sedaj ze vem, da grem z avtom, ker si mislim stvari kupit, naj bi bile poceni spoda, kje pa ce ne dol..ha,ha...

Pisi mi kaj na kontakt379@yahoo.com, mogoče se pa lahko kako dogovoriva...Jaz predvidevam, da grem v nedeljo 17.07.2005 iz Maribora, prve 2-3 dni bi bla v Sarajevu pri kolegu, ki živi sedaj ze par let spodaj in ga dobro pozna, zabavno in zanimivo skratka, pol pa proti Podgorici, Budva, Tirana, Ohridsko, okrog 01.08 naprej bodo tam sami dobri koncerti na odprtem,

Torej, ce mores, si vabljena poleg...sigurno bo dobro, mene ze vlece "rodoviti balkan"...baj
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 06:36.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com