Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 07-02-2004, 14:53
MOJCA MOJCA je offline
Junior Member

Datum pridružitve: Feb 2004
Sporočila: 2
SOS EGIPT
Čav popotniki! jest romam za en mesc v Egipt- marca, sam povratna karta, pa me zanima, če ma kdo kej nasvetov kaj je kej manj znanega tam, kar se splača videt, na kaj morm bit še posebej pazljiva, kšn nasvet za lutanje po oazah, pa tko naprej.
pošiljam vsem enga sončka, pa hvala za odgovor.
mojca
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 09-02-2004, 16:37
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Lep pozdrav Jaz sem se potepal po Egiptu lani za Novo leto. Kar se tice potepanja na lastno rezijo je mal problem, ker moras od ene tocke do druge potovat v konvoju, kjer te varujejo policaji. Pozanimaj se pri kaki agenciji kdaj startajo ti konvoji in na katerem mestu moras bit, da se jim prikljucis. Jaz sem potoval z agencijo. Moras si pogledatiramide, Abu Simbel-odhod konvoja iz Asuwana je bil okol 4h al 5h zjutraj, Asuwanski most-tle je prepovedano snemat s kamero k je vojaski objekt, Hurgada-snorkljanje, Edfu, Karnakov tempelj, Luxor-tle si gres lahko ogledat nocni spektakel v Karnakovem templju-ne nasedaj agencijam-gres lepo tle s taxijem k je zelo poceni in tam kupis vstopnico-NE POZABI IMETI S SEBOJ Isic kartice-povsod jo lahko uveljavljas in ti prinasa 50% popust, Cairo-egipcanski muzej-tle bos porabila za ogeld kar 3 urce,....
Ce se bom se kaj spomnu ti pisem, se preden odrinem v Indijo-24.2. Poznas koga,ki je bil tam. Ce te se kaj zanima kar vpras
Lp by Marko
Reply With Quote
Staro 10-02-2004, 13:23
Gost Gost je offline
Senior član

Se nekaj zanimivega
Vceraj sem prebiral moje fotke iz Egipta in sem se spomnil se na nekatere stvari:
-VIZO za Egipt lahko kupir na letaliscu v Cairo-za ceno, ne vem;
-ne kupuj slik na papirusu, ki ti jih ponujajao na ulici-vse je ponaredek in to ni papirus, ampak bananin list
-pr piramidah ne dat fotota domacinu, da te fotka, k bos mu mogla placat, da ti ga vrne
-POGLEJ SI SE: Cairo; Hanenhalili bazar-tako se izgovori, Muhamed Alijevo musejo-tle imajo tud Sufijci sou-zvecer-pozanimaj se;
-moras probat njihovo hrano: KOSARI-riz,spagetki,leca,paradiznikova omaka,pikantno,...-vegi futer, povsod ti bojo ponujal v parfumerijah in ostalih privat starcunah za pi KARKADE-čaj in s tabo bodo vzgal dolgo debato o SLO in kok si lepa,...na koncu bos pa morala neki kupt-njihova taktika
-Filajev tempelj,...
-ce bos sla z vlakom iz Caira do Asuwana, moras karto rezervirat nekaj dni prej in voznja traja okol 13h
To bo za danes vse-ce se se kaj spomnimti pisem, Marko
Reply With Quote
Staro 10-07-2004, 23:27
Gost Gost je offline
Senior član

Zdravo! Jst pa oktobra potujem v Egipt na isti način kot ti Mojca- samo povratno letalsko karto! Ti si zej že nazaj tko da bi te prosila za kšne koristne napotke v zvezi s lastno organizacijo potovanja! Hvaaala! Katja
Reply With Quote
Staro 12-07-2004, 19:05
Gost Gost je offline
Senior član

čav Katja! jep, sm že nazaj, če hočeš, se loh kje dobiva, pa ti povem mal več, loh pa mi tud pišeš na mejl: levinja25@yahoo.co.uk, pa ti bom z veseljem odgovorila na vsako vprašanje.
lep pozdravček in fajn se mejte vsi popotniki!

veliko sreče in lupčka vsem
Reply With Quote
Staro 21-07-2004, 15:18
Gost Gost je offline
Senior član

je kaksen popotnik ki je sel z agencijo TA VIKING v Egipt?
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 07:04.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com