Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 14-06-2005, 16:19
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Ojla Magdalena!
Se sicer nekaj dogovarjam samo še ni čist zihr, lahko pa mi pises na madagaskarsejseli@yahoo.com, pa se kaj zmenimo
Lp, Tina
Reply With Quote
Naši pokrovitelji
Staro 15-06-2005, 20:40
Gost Gost je offline
Senior član

Pri keterem MIhatu? Se da to na kaki internetni strani kej prebrat in pozanimat??
Reply With Quote
Staro 19-06-2005, 14:07
Gost Gost je offline
Senior član

Citiraj:
Prvotno objavil spelca
Hojla!

Mene pa zanima tole tvoje potovanje. Nekaj podobnega imam tudi jaz v mislih... Oktober bo mimogrede - ze imas let. karto za Mauricius?

Lp,
spelca
ojla...karte še nimam,mam jo pa ogledano na STA,študentski turistični agenciji

karta pride 148 tisoč...velja 12 mesecev..no sej poglej si...

stran tistega prostovolnega centra:http://<u><a href="http://www.ediris...sa.org</a></u>

glede zaslužka ne vem,ker mi je tut vseen...če bom rabu denar...bom kakšno stvar naredu po poti...sicer sem pa tut malo plezalca po duši,tko da bi se ke ustavu tut pod kašno steno,nudim brezplačne inštrukcije

glede gosta ki je vprašau če vem koliko stane karta mauricius-madagaskar....pravzaprau ne,ker mislim ta del poti opraviti z trajektom/ladijo...za ladijo sem slišu da pride tam 7000 sit...sam nisem čis prepričan,u glavnem ne velik...

tiste k zanima mi lahko pišejo na email:david.simenc@gmail.com

računam da me bo prišla tam 150 za karto,pa še tam 350-400 tisoč za dol...to bo pomoje kr kul...tko eno tako varianto,da ti ni lihk treba skos stiskat...lihk kašnga luksuza se pa tut nam šu...

pozdrav
david
Reply With Quote
Staro 19-06-2005, 15:14
davidian davidian je offline
Junior Member

Datum pridružitve: Jun 2005
Sporočila: 4
Citiraj:
Prvotno objavil Anonymous
Ojla, mene bi zanimali predvsem Madagaskar, Mauricius in Sejšeli, sicer bi šla že septembra, zanima me koliko pride letalska karta?
Lp, Tina
uff sejšeli niso slabi,sam je pa drago k svina...tko da sem bom jest rajš tega ognu...k je dost še lepših in manj turističnih otokou in plaž....

drgač pa najcenejša karta v tiste dele je maurucius...madagaskar je tam okol 250 tisoč
Reply With Quote
Staro 30-06-2005, 00:14
Gost Gost je offline
Senior član

en zivio vsem, ki ste pisali tu nad mano. sam sem bil lansko leto na en mesec na madagaskarju in lahko dam kako informacijo. mail je najobakvip@yahoo.co.uk

sicer si je za madagaskar potrebno vzeti vsaj en mesec. je noro lep in najdes pristne vasice, ki jih je na svetu že bolj malo. karta mauricius - madagaskar pa je lani kuštala okoli 100 dolarjev. za madagaskar rabiš vizo, ki jo čakaš kar nekaj časa

pozdravčke

bojan
Reply With Quote
Staro 27-08-2005, 08:59
davidian davidian je offline
Junior Member

Datum pridružitve: Jun 2005
Sporočila: 4
eno vprašanje ali morš kupiti vizo za mauritius pri nas ali jo lahko kupiš na letališču?(verjetno je dol cenejša?)
Reply With Quote
Staro 31-08-2005, 17:54
Gost Gost je offline
Senior član

ahoj

zanima me če bi se dalo pot opraviti z ladijo iz evrope...recimo genova-madagaskar...kako je s tem...in kje bi se to lahko pozanimal?
Reply With Quote
Staro 19-10-2005, 00:03
Gost Gost je offline
Senior član

Citiraj:
Prvotno objavil davidian
eno vprašanje ali morš kupiti vizo za mauritius pri nas ali jo lahko kupiš na letališču?(verjetno je dol cenejša?)
Za Mauricius ne rabiš vize. Moraš pa imeti "povratno" karto in dobro je da pri izpolnjevanju nekih obrazcev napišeš, da že imaš rezerviran hotel.
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 03:33.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com