Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 15-07-2008, 02:51
Tadej

Sporočila: n/a
sopotnik SIRIJA in JORDANIJA
konec meseca odhajam na enomesečno potovanje v Sirijo in Jordanijo...

potujem z vlakom najprej do Istanbula, potem naprej verjetno bus...

plan je 2 tedna Sirije in nato še 1 teden Jordanije... če bo čas in če bodo varnostne razmere dopuščale, se na poti nazaj skoči še za kak dan v Libanon.

sedaj če ima kdo kak interes se mi pridružiti, ali na celotnem potovanju ali samo na delu poti, me lahko kontaktira na mail tadej_boltaAFNAyahoo.com

potujem sam, backpacking varjanta, star sem pa 23 let.
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 17-07-2008, 13:20
Neregistriran

jaz grem po vsej verjetnosti nekje 25 julija z vlakom v iran in ostanem tam do nekje 25 avgusta, ker mam se mesec dni cajta, nameravam potovat mal se po sosednjih drzavah, tak da sirija pride v postev. viza za sirijo se da dobit na meji?si mogoce ze bil v iranu?me zanima ce je kak prevoz iz irana do sirije.
Reply With Quote
Staro 18-07-2008, 13:23
Neregistriran

Citiraj:
Prvotno objavil Neregistriran Ogled sporočila
jaz grem po vsej verjetnosti nekje 25 julija z vlakom v iran in ostanem tam do nekje 25 avgusta, ker mam se mesec dni cajta, nameravam potovat mal se po sosednjih drzavah, tak da sirija pride v postev. viza za sirijo se da dobit na meji?si mogoce ze bil v iranu?me zanima ce je kak prevoz iz irana do sirije.
ne boš verjel, ampak bil sem lani v Iranu...! in sicer to z vlakom do istanbula, naprej pa bus...!
vizo za sirijo dobiš na meji, za bus sirija iran pa treba verjetno iti kar preko turčije, ne preko iraka... če ni direktnega busa, pa po odsekih. je kar nekaj zanimivih točk na poti v turčiji, kot so jezero van, severno so dogobayazit, gora ararat, itd...
drugače pa, če te interisira skupna pot do istanbula z vlakom in potem naprej sirija, mi piši na mail tadej_boltaAFNAyahoo.com pa se dogovoriva glede podrobnosti. karte za vlak pa še nisem kupil...
Reply With Quote
Staro 18-07-2008, 13:25
Neregistriran

tukaj pa dobiš še moje informacije o iranu ter link do potopisa...
http://forum.potopisnik.si/showthread.php?t=175
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 02:14.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com