|
|

11-06-2004, 17:11
|
|
Senior član
|
|
Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
|
|
|
Greece !!!
V mesecu avgustu planiram obisk Aten v času olimpijskih iger. Tja nameravam s trajektom iz Trsta do Patrasa, od tam pa z busom ali vlakom do Aten (pribl. 3 h vožnje). V Atenah so žal že skoraj vse nastanitvene kapacitete zasedene, zato nameravam kampirat. Camp stane med 5 in 10 € na dan na osebo. Za pribl. teden dni bi vse skupaj stalo max. 200 € (prevozi, camping, hrana, kakšna dva ogleda na OI, itd.)
Če je kdo prav tako zainteresiran, naj mi piše na : nika.zupancic@guest.arnes.si
OI trajajo od 11.8. do 29.8.2004
|
|

13-06-2004, 17:34
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Helou. Veš kaj, tolk časa se ni nihče oglasu, pol je propadlo, tko da sem že opustila idejo. ampak ti maš ze vse takorekoč splanirano. kul. Aja, glede kampov si dokaj optimistična. kaj pa če bo vse zaseden? pa karte? ze na sredini avgusta so ble vse več al manj pobrane(na netu). js sm razmišljala o odbojki, judu, plavanju(ki je nerealno drago in oblegano).
Piši mi na:marja.cvetanovski@email.si, če bi se rada bolj konkretno zmenla.
lp, "sončnica" Marja.
|
|

13-06-2004, 21:45
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Helou!
Moram te razočarat, da ne boš tako poceni skoz prišla. Kampi so nesramno dragi. V krogu 30 km iz Aten je enotna cena 40 EUR, če je dlje od centra pa 25 EUR. Če si pa slučajno izbrskala kak poceni kamp se pa priporočam za info. Hostli so v času OI od 100 EUR naprej pri čemer so proste samo še skupne spalnice. Jaz sem se povezala z enim Američanom, ki že vrsto let živi v Grčiji in ima tudi zelo dobre strani o Grčiji in o Atenah pa pravi, da bo sam raje šel na kakšen grški otoček in tam igre gledal po televiziji. Ti pa želim obilo užitkov na OI, če te cene ne bodo odvrnile od obiska!
|
|

14-06-2004, 18:13
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Hvala za info. ! Jaz sem bila lani v Grčiji, pa sem dala 4 € za noč v campu, sicer ne v Atenah pa le. Ravnala sem se po Lonely-u. V njem je tud info. za en camp sicer 7 km iz centra Aten, pa pride 7 € cena na noč. Campov je tam ogromno, imam sigurno pribl. 20 naslovov, samo žal še ne vem za konkretne cene, ker moram dol faxirat, ker imajo samo trije campi internetno stran in pa e naslov (tisti trije, v katerih stane nočitev 42 €). Kar se tiče tehnologije, so še malo v zaostanku tam dol. Takoj ko bom imela kakšno svežo info. sporočim. Od potovanja me bo prej odvrnilo kaj drugega kot visoke cene. Že tako je prevoz poceni, nič zato če bo namestitev nekoliko dražja.
Lp, Nika.
|
|
| Orodja |
Iskanje po temi |
|
|
|
| Način prikaza |
Linearni način
|
Pravila objavljanja
|
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila
HTML koda je izklopljena
|
|
|
Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 03:04.
|
|