|
|

26-08-2006, 23:30
|
|
Senior član
|
|
Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
|
|
|
Kakšna sorodna popotniška duša?
Obožujem: potovanja, tuje kulture, temperementne narode, ljudi s smislom za humor, ljudi, ki raje dajo ves našparan denar za nepozabno potovanje kot za katerokoli materialno stvar, radovedne in pogumne ljudi,ljudi, ki ne potrebujejo tisoč fotografij in obiskov vseh možnih znamenitosti(beri muzejev), da so zadovoljni s potovanjem...  Čeprav je to samo delček stvari, ki jih imam rada, upam, da se najde kdo s podobnimi interesi.
Iščem somišljenike, za pogovor, menjanje izkušenj, mogoče dobro prijateljstvo in tudi sopotništvo...
Če tudi sam/-a prebiraš poste na forumu in si "fouž"  vsem, ki se kam odpravljajo, medtem, ko ti še zbiraš pogum in sopotnike za izpolnitev popotniških želja, piši.
LP
|
|
Naši pokrovitelji
|
|
|

27-08-2006, 20:27
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Pokliči Iztoka, pa ti bodo drugi 'fouž', ko boš na kakšnem odštekanem potovanju, letos Maroko z Toubkalom in puščavo, drugo leto Grčija z Olimpom, Portugalska ali kaj drugega. Nič ne piš, kar poklič. Iztok, 031/589-270. A ja, pa še septembra na hitro Cinque Terre in Elba.
|
|

28-08-2006, 17:05
|
|
Senior član
|
|
|
|
Hej Roxy
Kje si dobla moj opis ?  )
Planiram letos še eno daljše potovanje !
Pokliči me 041 748 280
Matjaž
|
|

27-04-2007, 20:39
|
|
|
|
Mene vleče sever: Finska, Islandija, in sicer julija ali pa nekje do sredine avgusta. Kaj praviš?
LP
Nika
|
|

29-04-2007, 21:53
|
|
|
|
A bi šel kdo na Tajsko? Septembra, za 1 mesec.
lp
saša
|
|

03-05-2007, 10:35
|
|
|
|
Popotniške duše
obstajajo. To smo tudi mi, manjša skupina, pravkar pripotovala z Elbe in Cinque Terre, lani v Maroku do Sahare, konec meseca gremo v Grčijo, jeseni verjetno na Korziko, za drugo leto snujemo Camino s kolesi (še v povojih). Taborimo, kuhamo skupaj po dogovoru, obožujemo ljudi s humorjem, ti po defaultu niso zateženi. Na vsakem potovanju obiščemo najvišji vrh, smo povečini planinci, ki tudi povečini niso zateženi. Starost 30-60 let, ni pomembno. Materialne dobrine so za nas v ozadju, kajti samo tistega, kar doživiš, ti ne more nihče vzeti.
Lep pozdrav,
Tatjana
|
|

04-05-2007, 17:24
|
|
|
|
Šeruga je enkrat izjavil: da pozna ful ljudi, ki govorijo ČE BI, KO BI in po njegovih izkušnjah taki nikoli nikamor ne gredo.
Tudi če si sam se da it in uživat. Greš ali sam, lahko se priključiš skupinam, agencijam itd. Kjer je volja je tudi pot. good luck.
|
|

09-06-2007, 11:07
|
|
|
|
Popotniške duše
Slišati je zanimivo, zgleda da nas ni tako malo, samo poznamo se ne.... in kje se da srečati in pogovoriti s popotniškimi dušami v živo?
Lep dan
|
|

06-10-2007, 13:17
|
|
|
Tudi sama bi rada spoznala kakšno meni podobno "popotniško dušo"  Pomoje bi blo fajn da se končno zberemo enkrat ljudje s podobnim mišljenjem-mislim da bi sestavl kr prijetno družbo za pijačo in pogovor.Mogoče pridemo celo do ideje o skupnem potovanju...nikoli se ne ve...  Je kdo za da se dobimo???
LP
Eva
|
|

31-10-2007, 16:53
|
|
Novinec
|
|
Datum pridružitve: Oct 2007
Sporočila: 2
|
|
Ali vzamete še mene seboj, moj mail je nika.job@hotmail.com. jaz obožujem potovanja.
|
|
| Orodja |
Iskanje po temi |
|
|
|
| Način prikaza |
Linearni način
|
Pravila objavljanja
|
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila
HTML koda je izklopljena
|
|
|
Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 02:33.
|
|