Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 07-05-2006, 17:20
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
POMOČ!!!
živjo!
rabila bi pomoč glede izbire nahrbtnika...sem vidla, da naj bi bilo kao že kr dost stvari na forumu napisanih o izbiri in tem ampak jst tega nisem našla. tko da se oproščam da sem odprla še eno temo ampak je res nujno.
namreč vidla sem dva nahrbtnika ki sta mi zelo ušeč, praktična, razlika med njima je pa v tem, da je prvi 50-litrski farrino in stane okrog 15.000, drugi pa 70-litrski caribee omaha, ki stane 22.000. no ja ravno preveč za nahrbtnik ne bi rada dala, povejte, je 22.000 preveč? ali je boljše vzeti prvega (čeprav se mi zdi malo majhen s svojimi 50litri)?
kako ste kupovali vi??

najlepša hvala upam da se bo komu dalo odpisat
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 08-05-2006, 15:59
Gost Gost je offline
Senior član

Ojla

Ja, glede nahrbtnikov je tako. Sam imam 65l. zanj sem odštel 28jurjev in mi ni žal. Če boš rabila nahrbtnik za potovanja (kjer boš večinoma nosila na hrbtu rucak) ali pa gorska pohajkovanja se ti splača kupiti rucak z dobrim hrbtiščem. Takšni rucaki so praviloma mal dražji (25+). Potem je tu še funkcionalnost. Če bo rucak za potovanja je dobro, da ima zunanje stranske žepe, pa po možnosti folijo proti dežju, prostoren vsaj 65l...

Cena je tako skupek tvojih zahtev... če želiš dober rucak, boš to tudi plačala. Sam sem več kot zadovolen z mojim, saj sem z njim dal že austalijo, irsko, naše hribe pa še ga čaka . Upam, da sem kaj pomagal

LP Simon
Reply With Quote
Staro 09-08-2006, 22:57
Gost Gost je offline
Senior član

imam enih 8 let star mammut ruzak, nekih 65-70 litrov. prepotoval je že praktično cel svet (malo na mojem hrbtu malo na sestrinem pa že kupila sem ga rahlo rabljenega). ga ne zamenjam za nič, ker je fantastično lahek in vzdržljiv.
moj nasvet je, da ne šparaj pri ruzaku, najbolj pomembno je, da je udoben (hrbtišče), lahek, vzdržljiv in pa, da je dovolj velik, da ne boš šla kdaj v mrzle kraje in boš rabila nov ruzak ali pa trogala sabo še 4 borše.
lp
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 01:15.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com