Staro 13-06-2006, 19:19
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Prvotno delo na ladji

ciao!
a ima kdo kake informacije o delu na ladji?? katera agencija je najbolj zanesljiva,a je možno it za manj kot 6 mesecev,kakšne so čakalne dobe da prideš gor,kako je z razgovorom...???
nina
Reply With Quote
Staro 09-02-2008, 16:40
Neregistriran
Gost

Sporočila: n/a
Prvotno hey nina

če ima kdo kakšen info pa tko da je kul, da je že delal tm naj mi piše mail na tanja2385@gmail.com

tnx, Tanja

Citiraj:
Prvotno objavil xy25xy Ogled sporočila
ciao!
a ima kdo kake informacije o delu na ladji?? katera agencija je najbolj zanesljiva,a je možno it za manj kot 6 mesecev,kakšne so čakalne dobe da prideš gor,kako je z razgovorom...???
nina
Reply With Quote
Staro 02-06-2009, 12:24
Neregistriran
Gost

Prvotno

Citiraj:
Prvotno objavil Neregistriran Ogled sporočila
če ima kdo kakšen info pa tko da je kul, da je že delal tm naj mi piše mail na tanja2385@gmail.com

tnx, Tanja
hei. jaz sem dobila vse odgovore v enem dnevu. oni pa imajo čas 3 mesece da te dajo na kakšno ladjo, sam to gre vse hitreje! by
Reply With Quote
Staro 03-06-2009, 19:49
Neregistriran
Gost

Prvotno

Ena znanka je delala na jahtah v Monaku in greva verjetno letos skupaj. Tam je ena agencija, kjer si menda delo tudi najdeš. Bivat se da tudi ugodno tam, oziroma če delaš v hotelu, imaš verjetno tam prenočišče. Imava srečo, ker imam v Monaku sicer znanca in bova verjetno tam, dokler česa ne najdeva - ampak menda najdeš takoj. Sama sem hotela pred leti na ladjo, sem se prijavila na intervju, pa sem ga zamudila, verjetno mi je bilo usojeno. V glavnem, nič kaj lepega nisem slišala o delu na ladjah, sploh za punce. Minimalno se gre za 6 mesecev. Tu pa greš, si poiščeš delo in delaš in si blizu obale. Zasluži se lepo.
Reply With Quote
Staro 04-06-2009, 13:41
kanio kanio je offline
Novinec

Datum pridružitve: Jun 2009
Sporočila: 1
Prvotno

Ima mogoce kdo kakšen kontakt? Tudi jaz isčem delo, nekje na ladji...ampak nevem, nekje sem slišal, da moraš skoraj vsepovsod imeti 21 let... sam sem pa star 19...
Reply With Quote
Staro 05-06-2009, 02:45
Neregistriran
Gost

Wink Pozdravljeni

Zanimam se za delo na ladji, ima kdo kakšne informacije, kontaktno osebo v sloveniji, ki bi mi podrobno razložila vsa vprašanja, ki jih imam v zvezi s s tem. Imam 22let. Zelo bi bil hvaležen vsem, ki bi mi posredovali kakršnokoli informacijo.

Že v naprej hvala, Rok
Reply With Quote
Staro 05-06-2009, 02:48
Neregistriran
Gost

Prvotno

Citiraj:
Prvotno objavil Neregistriran Ogled sporočila
Zanimam se za delo na ladji, ima kdo kakšne informacije, kontaktno osebo v sloveniji, ki bi mi podrobno razložila vsa vprašanja, ki jih imam v zvezi s s tem. Imam 22let. Zelo bi bil hvaležen vsem, ki bi mi posredovali kakršnokoli informacijo.

Že v naprej hvala, Rok
PS. Informacije mi lepo prosim posredujte po mailu autspace1@gmail.com
Reply With Quote
Odgovor

Orodja
Način prikaza

Pravila objavljanja