|
|
|||
|
|||
|
ciao!
a ima kdo kake informacije o delu na ladji?? katera agencija je najbolj zanesljiva,a je možno it za manj kot 6 mesecev,kakšne so čakalne dobe da prideš gor,kako je z razgovorom...??? nina |
|
|
|||
|
|||
|
če ima kdo kakšen info pa tko da je kul, da je že delal tm naj mi piše mail na tanja2385@gmail.com
tnx, Tanja |
|
|
|||
|
|||
|
Citiraj:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ena znanka je delala na jahtah v Monaku in greva verjetno letos skupaj. Tam je ena agencija, kjer si menda delo tudi najdeš. Bivat se da tudi ugodno tam, oziroma če delaš v hotelu, imaš verjetno tam prenočišče. Imava srečo, ker imam v Monaku sicer znanca in bova verjetno tam, dokler česa ne najdeva - ampak menda najdeš takoj. Sama sem hotela pred leti na ladjo, sem se prijavila na intervju, pa sem ga zamudila, verjetno mi je bilo usojeno. V glavnem, nič kaj lepega nisem slišala o delu na ladjah, sploh za punce. Minimalno se gre za 6 mesecev. Tu pa greš, si poiščeš delo in delaš in si blizu obale. Zasluži se lepo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ima mogoce kdo kakšen kontakt? Tudi jaz isčem delo, nekje na ladji...ampak nevem, nekje sem slišal, da moraš skoraj vsepovsod imeti 21 let... sam sem pa star 19...
|
|
|
|||
|
|||
|
Zanimam se za delo na ladji, ima kdo kakšne informacije, kontaktno osebo v sloveniji, ki bi mi podrobno razložila vsa vprašanja, ki jih imam v zvezi s s tem. Imam 22let. Zelo bi bil hvaležen vsem, ki bi mi posredovali kakršnokoli informacijo.
Že v naprej hvala, Rok |
|
|
|||
|
|||
|
Citiraj:
|
![]() |
| Orodja | |
| Način prikaza | |