Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 15-04-2004, 00:53
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
ZDA
Zivjo !

S kolegicama potujemo poleti 2004 po zahodni obali ZDA ( od Seattla pa tja nekje do Los Angelesa), nazaj pa se bomo vracale po notranjosti. Zanima me, ce mi lahko kdo svetuje, kako je kaj z znamenitostmi in kaj se splaca videti v drzavah UTAH, WYOMING, MONTANA in IDAHO, pa v koliksnem casu je mozno ( z avtom seveda ) vse te stiri drzave prepotovat,…
Ful hvala za vase nasvete in srecno pot, ce potujete kam ! LP

Nina
ninazda@hotmail.com
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 16-04-2004, 11:18
Gost Gost je offline
Senior član

Zda
Zivjo

Ja v bistvu vse te drzave lahko prepotujes v treh tednih samo jaz bi ti priporocala, da si vzamete malce dalj casa. Za Utah ne vem veliko vem le to da je dezela Mormonov tako da tam veljajo stroga pravila.
Za Wyoming ti priporocam da greste nujno v Yellowstone National Park, da si ogledate rodeo v Code-ju, poglejte si Bozeman, itd.To so taka lustkana majhna kavbojska mesteca.
Potem kaj se ja Los Angeles, poglejte si Disneyland, pa priporocam vam da si greste ogledat kako snemajo filme v Hollywodu al kje jeto.
Pa Malibu je tud dobr za oddih. Drgac pa mi je bil zelo vsec tud San Francisco, to sicer ne vem ce boste sli sam vam pa priporocam.

Drgac pa Yellowstowna res ne spustit.

LP Vesna
Reply With Quote
Staro 16-04-2004, 13:29
Gost Gost je offline
Senior član

Pozdrav!

Leta 98 sem s šestimi prijatelji prepotovala skoraj vse te drzave, kamor se odpravljata vidve. Vsekakor se vama splaca, ce zacneta v LAju pogledat tudi Universal studios (nekaj podbnega kot nas Garadaland, le da je Hllivudsko filmsko obarvano), potem nikar ne zamudite San Franciska in Alkatraza, vedar si karte poskusite rezervirat preko neta, ker jih je tak zelo tezko dobiti, pa tudi ce jih dobis od raznih preprodajalcev, jih preplacas (tudi po 50 dolarjev). najbolj toplo vama priporocam pa narodne parke, za katere se vama najbolj splaca kupiti letno karto, ker vaju pride ceneje (Yellowstone, Yosemite, Arces, Zion, Bryce...). V ameriki si nabavita tudi Road Atlas, ker je res dober, saj so narisane vse ceste. pa tudi avto si rezervirajta ze doma, ker ga bosta potem tam tezko dobili.
Imam pa tudi videokaseto nasega potovanja in ce te zanima, pa tudi
ce te se kaj druga zanima mi pisi: katka75@emai.si

Katarina
Reply With Quote
Staro 19-04-2004, 19:51
Gost Gost je offline
Senior član

Vesna in Katarina, ful hvala za nasvete, se pa priporocam se naprej, od drugih ,...

LP NINA
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 01:02.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com