Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 20-02-2006, 17:57
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,504
Načrtovanje poti po evropi v naprej
Pozdravljeni,

sem v dilemi in nevem kako bi se organiziral. Namreč letos junija ali julija se bom odpravil z vlakom potovat po evropi. planiram približno 1 mesec dolgo potovanje z vlakom. Sedaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz nasvet o povezavah z vlaki.. ali si naj naprej naredim načrt oz odhod vlakov že tukaj v sloveniji ali naj ko pridm recimo v bratislavo tam vprašam kdaj gre nasledni vlak recimo za prago? oz čez par dni kaj gre?.

No sej sam to me matra. Aja pa če je kdo zainterisiran v tem obdobju jt po evropi z vlakom ni nujn da celo pot lah samo en del se mi naj javi na uros.stele@gmail.com kjer bo zvedel podrobnosti. Katere države in katera mesta bi si ogledal...

lep pozdrav in pa hvala za odgovore

uroš
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 24-02-2006, 01:18
Gost Gost je offline
Senior član

dober dan uros..no naj ti povem da ti j ebolse da ti rezervirajo vlake v ljubljani..namrec jaz sem potoval pred dobrim mesec na svedsko in sem rezerviral vlak v ljubljani 1 uro pred startom in sem dobil zelo poceni za druge drzave
naj namenim od malme do stocholma sem placal namesto 40 eurof kere bi placal ce nebi mel rezervirano 6 eurof v ljubljani
zelo poceni je ce rezerviras v ljubljani da potujes po drugih drzavah..ampak bo drazje tisti start iz ljubljane recimo do bukareste ce gres tja to bo mal vec stalo..:>
lep pozdrav in lepo potovanje

miha
Reply With Quote
Staro 24-02-2006, 18:23
Gost Gost je offline
Senior član

JA sm razmišlal o tem vendar mam itak namen v lj kupit inter rail za 1 mesec karto za 3 cone kar je kar drago oz če pogledaš kaj boš videl niti ni tok... lah rečem da je 9 držav od polske do nemčije in vse tja dol do rima... sam glede na to da grem na blef.. oz neomejeni s časom.. nebom rezerviral vlakov.. ker pač pol si prisiljen jit tisto uro a ne? no kaj pa v primeru če ti je ušeč in bi ostal dalj časa zato nebom... bom pa si prej anredu seznam vlakov kdaj odpele.. pa če je treba kaj doplačiča

zakaj pa nisi šel z letalom a ni ceneje?

no hvala za advice
Reply With Quote
Staro 18-03-2006, 22:57
Gost Gost je offline
Senior član

cao!
jst sem bla lani z vlakom po evropi. sem mela sprintane vse vozne rede mest v latere sem hotla jit kar je ful koristno!!
drugac pa rezervacije. pozanimaj se katere vlake je treba rezervirat in katere ne. men se je zdelo brez veze palcevet rezervacije, se posebej ce se ti nikamor ne mudi in gres lahko po par ovinkih. po navadi pride tudi veliko nepricakovanih stvari na pot, k ti lahko prekrizajo zeljen nacrte-kaksna stavka, pa ce kdaj zaspis, kaksena parada, k jo ne smes zamudit, ....
ce se odlocis rezervirat vlak (pri nekaterih ne gre dugace-francija in nizozemska) pa je cena itak fiksna, saj za vecino primerov.
zagotovo pa dobis na licu mest veliko bolj zanesljive podatke glede odhodov vlaka. men so v ljubljani povedal cas odhoda, k ga pol sploh ni blo...

velik je odvisno od srece in optimizma...
go with the flow
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko začenjaš nove teme
Lahko pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 02:07.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com