|
|

10-02-2006, 16:25
|
|
Senior član
|
|
Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
|
|
|
Info o Maroku
V Agadir odpotujeva turistično za 14 dni, je bila namreč super ugodna lastminute varijanta. Vmes pa bi sevede želel čimveč videt. Mi prosim kdo predlaga, kako se je na licu mesta najbolje organizirati. Združil bi namreč par dni izležavanja v Agadirju in par dni popotovanj. Seveda pa cim efektivneje in cenovno sprejemljivo. Vem, da je dokaj zahtevna prosnja, vandar verjamem, da je zagotovo kdo med popotniki, ki mi zna svetovati.
Vnaprej iskrena hvala!
|
|
Naši pokrovitelji
|
|
|

10-02-2006, 19:19
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Tudi midva imava podobne načrte, namen je bil iti z najetim avtom za 10 dni do Erg Chebbi peščenih sipin v Merzougi, po dolini Dades na saharski vzhodni strani Atlasa. Najem manjšega avta kot je Uno ipd pride okoli 50 EUR dnevno (za avto). Trip s kamelo v puščavo okoli 30 eur na noč.
To je bil plan, ravno tako naj bi letela v Agadir. Po vseh teh peripetijah s karikaturami in mohamedom pa se po mojih infotih nekateri odločajo, da potovanje v te muslimanske konce ni povsem varno. Kaj menita o tem, midva se se nisva dokoncno odlocila, bi pa ravno tako v nekaj dneh vplacati karte.
Se priporocam za kakersen koli info na to temo.
Lep pozdrav
|
|

11-02-2006, 21:21
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Velja razmisliti...Jaz se bom raje držal lokalnih organizacij oz vodičev. Mislim pa, da se bo zadeva bodisi polegla ali eskarila v zelo kratkem času, zato bom počakačl še kak teden in se nato odločil. Če v tem času nebo posebnosti, verjamem, da jih tudi kasneje ne bo.
|
|

01-03-2006, 23:54
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Kako se najceneje leti v Maroko? Koliko casa najmanj je potrebno, da vsaj priblizno dobis vtis o Maroku? Vprasanje je: so slabi 3 tedni vsaj za prvo silo dovolj? Hvala!!
|
|

12-03-2006, 11:11
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Česa se v Maroku ne sme zamuditi? Kje se doživi najlepšo puščavo?
|
|
| Orodja |
Iskanje po temi |
|
|
|
| Način prikaza |
Linearni način
|
Pravila objavljanja
|
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila
HTML koda je izklopljena
|
|
|
Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 23:12.
|
|