Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 10-02-2006, 16:25
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Info o Maroku
V Agadir odpotujeva turistično za 14 dni, je bila namreč super ugodna lastminute varijanta. Vmes pa bi sevede želel čimveč videt. Mi prosim kdo predlaga, kako se je na licu mesta najbolje organizirati. Združil bi namreč par dni izležavanja v Agadirju in par dni popotovanj. Seveda pa cim efektivneje in cenovno sprejemljivo. Vem, da je dokaj zahtevna prosnja, vandar verjamem, da je zagotovo kdo med popotniki, ki mi zna svetovati.
Vnaprej iskrena hvala!
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 10-02-2006, 19:19
Gost Gost je offline
Senior član

Tudi midva imava podobne načrte, namen je bil iti z najetim avtom za 10 dni do Erg Chebbi peščenih sipin v Merzougi, po dolini Dades na saharski vzhodni strani Atlasa. Najem manjšega avta kot je Uno ipd pride okoli 50 EUR dnevno (za avto). Trip s kamelo v puščavo okoli 30 eur na noč.
To je bil plan, ravno tako naj bi letela v Agadir. Po vseh teh peripetijah s karikaturami in mohamedom pa se po mojih infotih nekateri odločajo, da potovanje v te muslimanske konce ni povsem varno. Kaj menita o tem, midva se se nisva dokoncno odlocila, bi pa ravno tako v nekaj dneh vplacati karte.
Se priporocam za kakersen koli info na to temo.

Lep pozdrav
Reply With Quote
Staro 11-02-2006, 21:21
Gost Gost je offline
Senior član

Velja razmisliti...Jaz se bom raje držal lokalnih organizacij oz vodičev. Mislim pa, da se bo zadeva bodisi polegla ali eskarila v zelo kratkem času, zato bom počakačl še kak teden in se nato odločil. Če v tem času nebo posebnosti, verjamem, da jih tudi kasneje ne bo.
Reply With Quote
Staro 01-03-2006, 23:54
Gost Gost je offline
Senior član

Kako se najceneje leti v Maroko? Koliko casa najmanj je potrebno, da vsaj priblizno dobis vtis o Maroku? Vprasanje je: so slabi 3 tedni vsaj za prvo silo dovolj? Hvala!!
Reply With Quote
Staro 12-03-2006, 11:11
Gost Gost je offline
Senior član

Česa se v Maroku ne sme zamuditi? Kje se doživi najlepšo puščavo?
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 23:12.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com