Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 13-12-2005, 17:46
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
letalska karta (cim ceneje:) do bogote
zanima me, kje bi lahko prisla do najcenejse letalske karte za kolumbijo (bogota)???
tja nameravam odpotovati konec junija 2006 za dva meseca in pol..

za vsako info ze v naprej hvala
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 13-12-2005, 22:42
Gost Gost je offline
Senior član

Zivjo!

Jaz grem sicer na Tajsko, karto pa sem dobila najceneje na:
http://www.odklop.com

Mislim da je med rednimi linijami tudi Bogota!
Reply With Quote
Staro 13-12-2005, 23:44
Gost Gost je offline
Senior član

odklop poznam in vem, da so znani po zelo ugodnih kartah...a zal v mojem primeru to ne pride v postev, ker odhajam za dlje casa...koncna cifra je se vedno zelo nad 200 tisoc....

hvala pa vseeno
Reply With Quote
Staro 07-02-2006, 12:22
Gost Gost je offline
Senior član

ojjj!!

No če ti še vedno kej pomaga,jst sm tud iskala karto za Bogoto in najcenejša varjanta je z Iberio!!

Moj namen je bil potovat tja za en mesec in sicer namen mm obiskat eno prjatlco sm ko sm ugotovila kolk morš vse zrihtat me je kar minilo????
A je res da moraš it na dunaj po vizo in da maš kar en kup sitnosti stem????
Reply With Quote
Staro 08-02-2006, 01:48
Gost Gost je offline
Senior član

Od 04.11.2005 dalje slovenski državlani NE potrebujejo vizuma za "turisticni" obisk Kolumbije.
Reply With Quote
Staro 16-02-2006, 12:52
Gost Gost je offline
Senior član

karta - bogota
cao!

sem ravnokar iz vroce kolumbije in ti lahko iz prve roke povem, da sem dala za svojo karto ( Bogota-caracas, AIR FRANCE) 188.000 sit (kupila&rezervirala sem jo 2 tedna pred odhodom)! Za isto karto je dala kolegica 170.000 sit (Iberia), vendar jo je rezervirala 4 mesece prej!
obe karti sta bili kupljeni pri STAju (studentska potovalna agencija, ki se je do sedaj-vsaj za mene-izkazala za najcenejso)! Za nakup karte ni potrebno biti študent!

lep pozdrav in uzivaj
Reply With Quote
Staro 16-02-2006, 12:54
Gost Gost je offline
Senior član

viza
se to...

vize za Kolumbijo ne potrebujemo vec! moja karta je pa veljala 12 mesecev...

lp
Reply With Quote
Staro 16-06-2006, 23:50
Gost Gost je offline
Senior član

alo če ste še tukaj mi prosim povejte kako ste prišli do arte s takšno ceno jst na STAju ne pridem pod 220 čukov pa da se vbiješ!!!!

Ni keša ampak želja je prevelika

V naprej hvala za pomoč !!!!!!!!
Reply With Quote
Staro 17-07-2006, 13:07
Gost Gost je offline
Senior član

magda!
jst mam neko varianto za opravljanje prakse v Kolumbiji. Zanima me kej več stvari o tej državi. Bi se ti dalo razpisat na to temo? Kje si bla, kako je blo, cene, varnost, ljudje, hrana,...

hvala vnaprej.
Reply With Quote
Staro 03-08-2006, 09:41
Gost Gost je offline
Senior član

cao
cao cao popotniki!

jah...glede karte - ne vem, takrat sem malo sprasevala naokoli in sem jo potem dobila za tiste cene! sem pa sprasevala tudi na agenciji tango in vem, da je bila tudi ta karta za cca. 200tisoc! je pa res, da sem studentka tako da sem imela studentsko karto...ki je malo ceneje! probaj se malo poklicati naokoli...
kar pa se tice Kolumbije...preden sem sla tja so me vsi strasili, tako da sem mislila da me bodo oropali prvi moment ko bom stopila na kolumbijska tla...no, niso me!in tudi kasneje ne...skratka sploh nisem imela popolnoma nobenih problemov!
ljudje fullllllllll prijazni...je pa fajn da znas spansko, ker tam niso ravno anglesko govoreci! sem pa prepotovala kar precejsen del kolumbije. Sever je ze kar turisticen (Cartagena, Taganga, Santa Marta...) kar se pozna tudi pri ljudeh in cenah...vse kar je juzno od Bogote je pa zakon!precej neturisticno, ker si popotniki niti ne upajo pretirano raziskovati juga zaradi gverilcev...ampak ni panike! sem nacela, da je treba igrati po pravilih drzave v kateri si in upostevati nasvete domacinov! to pomeni, da sem se izogibala obmocij kjer naj bi billi gverilci in se ponoci nisem vozila z busi!!!!!!!!!!! kaj vem...jst nisem imela slavbih izkusenj!
na jugu priporocam ogled Pasta (v zacetku januarja, ko je karneval blancos &negros ), Tieradentrro, Popayan, Cali... na splosno je fajn potovati po kolumbiji decembra in jan, ker imajo fulll enih karnevalov in se skos neki dogaja
cene - hrana,prenocisca in pijaca poceni; busi pa precej dragi! je pa res, da so tudi razdalje dolge!

upam, da sem ti vsaj malo pomagala
ce te pa se kaj zanima pa pusti mejl in te kontaktiram

pozdravcki, magda
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 01:31.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com