Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 06-11-2005, 14:14
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,504
POTAPLJANJE NA TAJSKEM
Osebno me zanima če se je že kdo potapljal na Tajskem oz točno na katerih otokih, moja želja je narediti dive master program doli, če ima kdo kakrsne informacije o cenah potopov oz. programih pa tudi o šolah potapljanja naj se razpiše

Se pa zanimam za kaksen tak kotiček kot je Dahab v Egiptu oz Utila v Hondurasu

lp Senta
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 07-11-2005, 13:35
Gost Gost je offline
Senior član

Tudi sam sem za to zainteresiran. V novembru-decembru sem tam na potapljanju, otok Koh Samui in Ko Tao. Poglej na google, imaš kar nekaj informacij o tem...
Sicer pa masterja dol delat ne priporočam...razen če se ti gre za to, da imaš "papir".

lp

Borči
Reply With Quote
Staro 08-11-2005, 10:15
Gost Gost je offline
Senior član

in zakaj ne priporočaš? osebno iščem tako potapljaško šolo, kjer bi se dalo po opravljenem izpitu dive master tudi zaposlit za kaksen mesec, tko pac delas oz vodis kaksne bolj enostavne potope pomagas pri novih potapljacih, seveda ne pričakujem da bi sedaj obogatela, ampak da se pac zasluz za spat pa nekaj za pojest

seveda se da vse poiskat po googlu, sam mene zanimajo osebne izkušnje ljudi, pač jaz zmeraj rada slisem se kaksno subjektivno mnenje, na spletnih straneh dive shopov je zmeraj vse tok ohh in sploh

pa se to vprasanje kaksno je podvodno zivjenje tam, sej vem spet grem lahk na google pogledat, sam stvar je taka tm bodo pisal hoteli in dive shopi kaj vse je v tem morju, pa tut ce so sam enkrat v zivjenju to videl..

lp
Reply With Quote
Staro 12-11-2005, 14:02
Gost Gost je offline
Senior član

Sem se ze potapljal na Koh Tao in Phi Phi 3 leta nazaj. Absolutno priporocam Koh Tao. Potaplanje je fantasticno - zaradi raznobarvnih rib se pocutis kot da plavas v akvariju. Cena 2 potopov ce se prav spomim je bila okoli 8K SIT skupaj z renatanjem opreme in kosilom. Konkurenca je doli kar se tice potaplanja kar huda, prav tako je veliko tistih, ki bi radi pomagali v solah...Potapljaske klube imajo vecinoma tujci, ki jim je bila Tajska tako vsec da so ostali tam in se s tem prezivljajo.

Okol novega leta bom na Ko Samet-u, pa bom napravil tudi kaksen potop. Ce bo kdo slucajno v blizini...
Reply With Quote
Staro 13-11-2005, 11:14
Gost Gost je offline
Senior član

jaz sem bil na Koh tau pred dvemi leti in sem delal tam kot instruktor dva meseca in nekaj. potapljanje je super, drzi pa da je veliko konkurence in tudi DM-jev, ki iscejo delo. freellance je najboljsa varianta po mojih izkusnjah, najpomembneje pa, koliko jezikov znas.
Reply With Quote
Staro 14-11-2005, 14:13
Gost Gost je offline
Senior član

Zadnji gost, a si se tudi potapljal na drugi strani v andamanskem morju(Similami). Kakšna je razlika z Tajskim zalivom? A mogoče na Tajskem dela kakšen slovenski freellancer?
Reply With Quote
Staro 15-11-2005, 09:16
Gost Gost je offline
Senior član

na koh tao priporocam ban diving resort.odlične sobe za 300thb ce delaš tečaj pri njih. tečaj za dm stane 25000thb lahko pa tudi zbarantaš na kaj manj odvisno od sezone.

similani so baje zelo lepi...sam se nisem bil tam.cene paketov pa gredo nekako takole 18000thb za 6 dni kar pomeni nekje 10 potopov +hrana kar niti ni tako slabo.

glede andamanskega morja pa mislim da je dosti več videti tam kot npr. na koh tao.najlepši je bil phi phi vendar sedaj po tsunamiju....
lp
Reply With Quote
Staro 29-11-2005, 20:55
Gost Gost je offline
Senior član

smo ravno nazaj s Tajske. Koh phi phi je spet cudovit - skoraj ne opazis, da ga je cunami pred slabim letom sesul. Turistov je spet polno. Podvodni svet cudovit - res pravi akvarij. Priporocam!
Reply With Quote
Staro 30-11-2005, 09:28
Gost Gost je offline
Senior član

zivijo

sem bil na phi phi ju mesec dni nazaj prej pa dosti dosti krat.skoraj ne opaziš da ga je tsunami sesul???????sej ga pol manjka!!!!!
Reply With Quote
Staro 02-12-2005, 15:15
Gost Gost je offline
Senior član

ne, na similanih nisem bil, je pa baje superv andamanskem ja. Se bolje je baje na Burma Banks, ampak je cel podvig, ker moras dobiti neke posebne dovolilnice, ce hoces s Tajske, ker v Burmo (Mynmaru) zaenkrat potapljanja se ni.
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko začenjaš nove teme
Lahko pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 02:32.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com