Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 10-08-2005, 07:57
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Srednja Amerika
Novembra planiram potovanje po Srednji Ameriki(Kuba, Mehika, Costa Rica, Guatemala, Portoriko,...). Ful bi bla vesela kakrsnegakoli nasveta, izkusnje nekoga, ki je ta del sveta ze videl.Tnx
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 15-08-2005, 15:10
Gost Gost je offline
Senior član

lani sem bla na kubi in je zelo varna in lepa država. čez 14 dni se pa odpravljam v mehiko.lp
Reply With Quote
Staro 15-08-2005, 20:45
Gost Gost je offline
Senior član

Ja,kuba je super,sploh dlje ko gres proti jugu lepse je. Ce mas kaka vprasanje glede kube me pa povprasaj na pajomen@siol.net. Z veseljem delim izkusnje!
Reply With Quote
Staro 20-08-2005, 18:14
_mala25_ _mala25_ je offline
Junior Member

Datum pridružitve: Aug 2005
Sporočila: 14
Ja na Kubi sem bla tud jst, lani ter v Mehiki na Yucatanu. Takrat smo bli tam druzba zdej grem pa sama.Kaj mislis kako bi blo najbols potovat po Kubi v tem primeru? Grem namrec sam v Havano in Santiago.
Reply With Quote
Staro 24-08-2005, 11:57
Gost Gost je offline
Senior član

pred tremi tedni vrnila iz polletnega potovanja po srednji ameriki, osebno sta me najbolj navdusili guatemala in nicaragua - poceni, pristno, divje , najmanj pa mehika in costa rica- sej narava je lepa, osebno pa mislim da je prevec ameriskih turistov in kar drago v primerjavi z ostalimi državami
Reply With Quote
Staro 24-08-2005, 14:48
miham miham je offline
Junior Member

Datum pridružitve: Jan 2004
Sporočila: 5
costa rica je v primerjavi s kubo poceni, je pa mogoče res preveč američanov če se giblješ po pacifiški obali, drugače pa je par stvari res vrednih ogleda (vulkan Arenal, Montaverde, Playa Montezuma, Jacho). Samo prevoz je v p...., če ne najdeš koga ki te vozi na okoli). Pa se ful ne vsiljivi domoačni kar je rulls...
Reply With Quote
Staro 24-08-2005, 19:17
Junior Member

Tnx za te informacije.Rada bi zvedla se precej vec.Moj mail ula_lala2003@yahoo.com. Ce vama ni odvec...Hvala
Reply With Quote
Staro 25-08-2005, 04:45
Gost Gost je offline
Senior član

pred tremi tedni vrnila iz polletnega potovanja po srednji ameriki, osebno sta me najbolj navdusili guatemala in nicaragua - poceni, pristno, divje , najmanj pa mehika in costa rica- sej narava je lepa, osebno pa mislim da je prevec ameriskih turistov in kar drago v primerjavi z ostalimi državami

a mi lahko prosim pises na mail. imam neki uprasanj v zvezi s tole tvojo polletno potjo po Srednji Amerki.

usa.can@email.si

lp
Gregor
Reply With Quote
Staro 26-08-2005, 20:27
Gost Gost je offline
Senior član

jaz pa sem november in december preživela v Mehiki, Gvatemali, Hondurasu, Belizeju in za konec na Kubi. Ti lahko ogromno povem... Kot je že bilo omenjeno - Mehika me je prav razočarala, definitivno preveč turistična, zelo zelo težko vzpostaviš pravi stik z domačini, povsod hočejo od tebe le denar... Saj je kar nekaj lepih stvari za vidit in mi NI žal, da sem bila tam, samo GVATEMALA... to je pa tisto kar je enostavno MUST BE SEEN!!!!!Zelo lepa dežela, še čisto pristna, chicken busi ti dajo milijon in eno neverjetno zgodbo, poceni... Ma nikol je ne bom pozabila! Sem pa potovala čisto sama pa nisem imela nobenega problema - ravno nasprotno, na tak način sem spoznala samo še več ljudi, kot pa bi jih sicer!
Reply With Quote
Staro 27-08-2005, 18:42
Junior Member

Citiraj:
jaz pa sem november in december preživela v Mehiki, Gvatemali, Hondurasu, Belizeju in za konec na Kubi. Ti lahko ogromno povem... Kot je že bilo omenjeno - Mehika me je prav razočarala, definitivno preveč turistična, zelo zelo težko vzpostaviš pravi stik z domačini, povsod hočejo od tebe le denar... Saj je kar nekaj lepih stvari za vidit in mi NI žal, da sem bila tam, samo GVATEMALA... to je pa tisto kar je enostavno MUST BE SEEN!!!!!Zelo lepa dežela, še čisto pristna, chicken busi ti dajo milijon in eno neverjetno zgodbo, poceni... Ma nikol je ne bom pozabila! Sem pa potovala čisto sama pa nisem imela nobenega problema - ravno nasprotno, na tak način sem spoznala samo še več ljudi, kot pa bi jih sicer!
bi te res ful lepo prosila ce se mi oglasis na mail de kej vec zvem.ula_lala2003@yahoo.com
tnx

pa miham-a bi tud lepo prosila hvala
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 01:06.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com