Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 26-12-2003, 18:32
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,504
Je kaksen par za skupno potovanje v letu 2004
zivjo,

s punco bi rada sla od junija 2004 naprej na kaksno 2-3 tedensko potovanje. Ker ocenjujeva, da je vseeno vec prednosti kot slabosti, ce bi bili stirje, naju zanima, ce bi se kaksen par pridruzil. Nimava se neke fiksne destinacije, sva dokaj odprta za razne predloge, nisva pa neka velika avanturista. Nekako bi naju se najbolj mikala varianta najema avtomobila, s katerim bi prepotovali drzavo, kjer bi pac sli (mesta, arhitektura, naravne lepote ...). Zaenkrat se najbolj razmisljava o Novi zelandiji, Avstraliji ali Veliki britaniji. Ce so v avtu stirje, se stroski na osebo ze dokaj znizajo, enostavno je glede prtljage in peljes se, kamor hoces in ne zgubljas casa s cakanji na razne javne prevoze. Ker je cas meni dragocen, bi rad v tistem casu zelel cimbolje pregledati drzavo, kamor bi pac sli. Jaz sem star 29, ona pa 27.
Kdor je kakorkoli zainteresiran, naj se prosim javi.

Lep pozdrav, Bojan in Tanja
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 08-01-2004, 11:59
Gost Gost je offline
Senior član

Pozdravljena, Tanja in Bojan!
Moram rect, da je vajina ponudba blazno mikavna in sem prepricana, da bosta nasla koga za zraven. Midva s fantom tudi razmisljava o podobnem potovanju, le da zal to leto pri nama ne pride v postev. Skratka, uzivajta s komer koli ze, se najbolj pa drug z drugim!
lp
Natasa
Reply With Quote
Staro 08-01-2004, 12:47
Gost Gost je offline
Senior član

Zdravo Bojan in Tanja,

aprila se nas skupina 6-10 popotnikov odpravlja v Malezijo in Singapur. Za vse hotele, prevoze in podobne tehnicne zadeve bo poskrbljeno vnaprej, tako da nam ne bo treba izgubljati casa z logistiko. Spremljala nas bo domacinka, ki tamkajsnje kraje do potankosti pozna, poleg tega je velika ljubiteljica in poznavalka kulinarike, tako da se nam obeta prvovrstna kulturno-kulinaricna izkusnja in obisk malezijskih krajev, ki vecini obicajnih popotnikov ostane skritih.

Vaju zanima?

Ce se nas zbere skupina vsaj 6 ljudi, se za pot lahko dogovorimo tudi ob drugih terminih.

Daniel
Reply With Quote
Staro 09-01-2004, 17:59
Gost Gost je offline
Senior član

Citiraj:
Prvotno objavil Anonymous
Pozdravljena, Tanja in Bojan!
Moram rect, da je vajina ponudba blazno mikavna in sem prepricana, da bosta nasla koga za zraven. Midva s fantom tudi razmisljava o podobnem potovanju, le da zal to leto pri nama ne pride v postev. Skratka, uzivajta s komer koli ze, se najbolj pa drug z drugim!
lp
Natasa
Skoda. Kdaj v drugem letu pa bi bila potencialna moznost, ce bi bilo pri vama vse idealno? Sprasujem, ce nama slucajno se letos ne bi uspelo.
Hvala za uzivanje
Reply With Quote
Staro 09-01-2004, 18:02
Gost Gost je offline
Senior član

Citiraj:
Prvotno objavil Anonymous
Zdravo Bojan in Tanja,

aprila se nas skupina 6-10 popotnikov odpravlja v Malezijo in Singapur. Za vse hotele, prevoze in podobne tehnicne zadeve bo poskrbljeno vnaprej, tako da nam ne bo treba izgubljati casa z logistiko. Spremljala nas bo domacinka, ki tamkajsnje kraje do potankosti pozna, poleg tega je velika ljubiteljica in poznavalka kulinarike, tako da se nam obeta prvovrstna kulturno-kulinaricna izkusnja in obisk malezijskih krajev, ki vecini obicajnih popotnikov ostane skritih.

Vaju zanima?

Ce se nas zbere skupina vsaj 6 ljudi, se za pot lahko dogovorimo tudi ob drugih terminih.

Daniel
A imas kaksno stran ali kaj, kjer je vec podatkov o tem potovanju (kaj se vidi, cas trajanja, cena ...)?

Midva v vsakem primeru pred junijem ne bi mogla, zelo mozno pa se nekaj mesecev kasneje.
Reply With Quote
Staro 12-01-2004, 09:47
Daniel Daniel je offline
Junior Member

Datum pridružitve: Jan 2004
Sporočila: 8
Podrobnosti o potovanju si lahko ogledata na http://journeys.20m.com/malezija

lp, Daniel
Reply With Quote
Staro 23-01-2004, 08:39
Gost Gost je offline
Senior član

Pozdravljena Bojan in Tanja!
Če sta še zainteresirana za Avstralijo,... potem se javim za sopotnico, namreč tudi jaz planiram potovanje v to mikavno deželo. Potovanje imam v planu šele Decembra, tako da bi tam praznovala tudi Novo Leto! ......če še ni prepozno se mi javita, če ne pa vama želim na kakem drugem potovanju veliko doživetij!

Lep pozdrav, Petra
Reply With Quote
Staro 26-01-2004, 15:32
Gost Gost je offline
Senior član

bojan, Pozdravljen, s fantom se ravno odpravljava. Od 7.2. do 22.2. Letiva iz Munchena do Bangkoka. Destinacija se popolnoma dolocena. Zadnji teden bo na plazi (Ko Samui ali kaj podobnega). Ce vaju zanima...
LP
Tina
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko začenjaš nove teme
Lahko pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 04:19.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com