Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 02-10-2004, 14:33
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
Kako najceneje do FERSKIH OTOKOV?
Poleti 2005 se odpravljam na Ferske otoke. A mi lahko kdo izmed tistih, ki je tam že bil, svetuje, kako priti do najcenejše letalske vozovnice in približno koliko bi me le ta stala? Seveda so dobrodošle tudi kakršne koli druge informacije o otokih.
Najlepša hvala! [/b]
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 24-03-2005, 00:12
Gost Gost je offline
Senior član

Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
pozdravcek...no kot prvo jst nisem bla tm...sam sm pa mela plan it lani poleti...pa je tik pred zdajci vse odpadlo..sam je pa cudovita pokrajina...res raj na zemlji in po moje ti ne bo zal...ti kr zavidam...sm se pa na odhod tja ful informirala in ni problema...z veseljem podelim info tud s tabo...tk letalska karta....jst sm porabla ful casa za to...ugodni STA so nabili neke katastrofalne cene prek 1.000 usd...res za dol past...sam probi se sama kako je letos...mogoce so pa nasli kako ugodnejso...oz. ce druzga ne...da ti povedo kombinacijo letov...sm pa cekirala se drugje in prsla do zakljuckov...najceneje bi blo...do londona...bodisi easy yet al pa ryanair...po iz tam so vsaj lani meli ferci ugodne lete-druzba atlantic airways (skupej s taksami cca.24 tisoc povratna) letijo pa drgc torek in nedelja...no poglej na stran www.atlantic.fo al pa pisi booking@atlantic.fo...so ful prjazni in ti bodo zagotovo odpisali...poglej si tudi stran od ferskih...res diha jemajoca www.faroeislands.com...aja karta ce bi sla z trajektom iz anglije je tud draga ceprou majo 25% popust...saj lani je bla...drgc so ferski dragi...res dragi...cekiraj se kaj po lonelyju...kampi in kostli so tm 1.500 do 2.000 sit ta poceni...hostli pa za 3 tisoc....za potovat se lahk posluzujes karte sl visitor card je 4 al 7 (mislim da tud 14 - ??)dnevna in stane 16 al 25.600 sit...mogoce so se cene dvignle...se pa da baje tud stopat...in vcasih kak tolarcek..prsparat tud ce prasas domacine, ce lahk kampiras pr njih....aja...pa velik dezuje res skorej vsak dan...kaj se...ja obstaja pa ena knjiga o ferskih...res z ogromno fotkami in opisi in vsemi vasicami...res vsemi...ki ti jo res priporocam...sploh za vtis...se bolj kot lonely...seveda pa ni noter poti, pa naslovov...sam ne vem ce jo majo tud v lj...jst sm se jo sposodla v goriski knjiznici...

no ja...to je to...sej ne vem vec kaj pisat...ce te se kaj zanima...pa mi lahk tud pises...jana_gruden@hotmail.com

papa
Reply With Quote
Staro 04-10-2007, 13:35
Neregistriran

Sporočila: n/a
Rim
eJLA!Zanima me koliko bi prišla letalska karta iz trsta do rima???
Če kdo ve naj mi prosim čimprej sporoči!Za povratno karto?
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 01:50.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com