|
|

31-08-2004, 15:01
|
|
Senior član
|
|
Datum pridružitve: Aug 2003
Sporočila: 2,500
|
|
|
hostli v Barceloni
Lep pozdrav!
Jaz se pa odpravljam v Barcelono in me zanima,katere hostle (ne) priporocate?Na netu sem gledala cenejse variante: GAUDI YOUTH HOSTEL, IDEAL YOUTH H., SUN&MOON H.,MEDITERRANEAN Y.H., ARCO Y.H., ALBERG LA CIUTAT...
Ali je kdo ze bil v katerem od teh,vtisi?
 : in se najpomembnejse: ali se mi sploh splaca rezervirati prek neta ali je mogoce celo bolje malo riskirati in se pol kar prikazati tam? sva dve in bi rabli pojstlo od cetrtka do ponedeljka.
Najlepsa HVALA ze vnaprej. Maja
|
|
Naši pokrovitelji
|
|
|

01-09-2004, 15:37
|
|
Senior član
|
|
|
|
oj!
Tudi midve s prijateljico se odpravljava v Barcelono in imava isti problem.
Če kaj izveš nama prosim pošlji na mail bucka10@hotmail.com
Če pa kaj izveva midve ti piševa
lep pozdravček in lep popotniški pozdravček
Anč
|
|

07-02-2006, 12:30
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
no če vam še vedno kaj pomaga!!
Barcelona je zlo natrpana z turisti in moraš pazit kak hostel rezerviraš k nekateri so z čistočo obupni-verjemi jst nisam kaj posebno natančna sam moja iskušnja z hostli tam grozna~!
Poglej na hostelworld.com in obvezno preberi komentarje obiskovalce in če grajajo čisočo-NE IT TJA!
gled rezervacije pa je odvisno od sezone!Saj vidš na spletu kolk so zasedeni!Hostlov v Baceloni pa je malo morje!
NE IT V EDEAL YOUTH HOSTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glede druzga Barcelona je ZAKON!
|
|

07-02-2006, 12:31
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
no če vam še vedno kaj pomaga!!
Barcelona je zlo natrpana z turisti in moraš pazit kak hostel rezerviraš k nekateri so z čistočo obupni-verjemi jst nisam kaj posebno natančna sam moja iskušnja z hostli tam grozna~!
Poglej na hostelworld.com in obvezno preberi komentarje obiskovalce in če grajajo čisočo-NE IT TJA!
gled rezervacije pa je odvisno od sezone!Saj vidš na spletu kolk so zasedeni!Hostlov v Baceloni pa je malo morje!
NE IT V EDEAL YOUTH HOSTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glede druzga Barcelona je ZAKON!
|
|

15-02-2006, 18:23
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Jaz sem bla lani novembra v Sun in Moon, ni da bi dol padla od navdušenja, je pa v čistem centru. Cene so pa povsod več al manj enake. Imej s sabo spalko, ker rjuh ni zraven, pa tudi zajtrk ni vkjučen v ceno.
Drgač je pa fantastično mesto!
|
|

20-02-2006, 12:26
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Cao!
Ker je cistoca v hostlih bolj tak-tak, za vsak primer si vzemita spalno vreco zraven. Tudi ce je hostl ne vem kako zrihtan, se zna zgodit, da postiljnina ni povsem cista.
Barcelona-najboljse je vzet hostl nekje v centru. Na strani od Hostel world-a imas vodeno statistiko- varnost, cistoca, lokacija.... Hostel sem placala vnaprej ob rezervaciji nekje 20€ in mislim, da je to najboljsa varianta, da si sobo osiguras za ziher!
Ivana
|
|

14-03-2006, 12:49
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
Brez panike. Hostlov je ob La Rambli miljardo.
Morš it dopoldne, ko se folk pobira stran od tam in na recepciji se prjavt in ti tkoj povejo če bo kej al ne.
Jst sm biu 2x tm septembra, pa smo dobili hostel u centru mesta.
Morde je hostel Paris, direkt na sredi Ramble primeren.
Je dokaj čist in na glavni ulici, kar pomeni da se ti ni treba bat za kakšne pijavke.
|
|

14-03-2006, 16:06
|
|
Senior član
|
|
|
|
|
čao
hoslov v Barceloni je ogromno, vsi so zelooo dragi, sama sem dve leti nazaj spala v obupnem hostlu za 18 evrov, bila sem v top sezoni in so bili vsi -tega cenovnega razreda - na žalost zasedeni. Barcelona je pač najbolj turistično mesto z res ogromno znamenitosti in tem primerno tudi izjemno zasoljenimi cenami.Drugače pa cene po španiji ( brez barcelone) zelo varirajo tam od 7 pa do 13, 14 evrov, tako da če greš na daljše potovanje ti priporočam ogled andaluzije, posebaj če te navdihuje mavrska arhitektura.
Za samo spanje, ne glede na mesto- pa ti priporočam izkaznico youth internacional hostals, ki jo dobiš v Erazmu, kjer lahko zaprosiš, če ti lahko skopirajo vse hostle v katerih lahko vnovčiš popust. lp
|
|
| Orodja |
Iskanje po temi |
|
|
|
| Način prikaza |
Linearni način
|
Pravila objavljanja
|
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila
HTML koda je izklopljena
|
|
|
Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 19:33.
|
|