dobila sem letalsko karto Venezia-Rio de Jeneiro-Venezia za 878 EUR ( takse vključene ), 01.12. - 30.12.2008. Pozna kdo kej bolj ugodnega? Sicer mi je ze to kar uredu...
dobila sem letalsko karto Venezia-Rio de Jeneiro-Venezia za 878 EUR ( takse vključene ), 01.12. - 30.12.2008. Pozna kdo kej bolj ugodnega? Sicer mi je ze to kar uredu...
ja mi smo šli 1.4.08 iz Trsta z Air France za 689 eur.preveri na agenciji Explora oni imajo vedno ugodne cene.Pa uživi v Braziliji.
Rio je res fantastičen, vsaj dva tedna imaš kaj početi, ampak če misliš potovati po Braziliji, si kupi komplet kart za notranje polete, je poceni, mislim pa, da še vedno velja, da ga moraš kupiti skupaj z interkontinentalno karto.
Je možno karte za notranje lete kupiti tam? Kako deluje ta zadeva?
Zadnjič sem bil tam pred štirimi leti. Interkontinentalno karto in obenem komplet notranjih kart za pet destinacij z brazilskim TAM Airlines sem kupil pri ljubljanskem Airpassu. Letel sem pa takole: Rio-Iguacu-Cuiaba-Salvador-Manaus-Fortaleza-Rio. Vse je potekalo brez težav. Splača se malo pobrskati po netu. Poglej si npr. tole spletko: http://www.latinamerica.co.uk/visit_brazil_airpass.htm. Mislim, da ponujata tudi Varig in GOL podoben komplet. Sicer pa je take komplete (recimo Mercurio Pass), za ceno okoli 500 USD, mogoče kupiti za vso Južno Ameriko.