Popotnik.org

Odgovor

Orodja Iskanje po temi Način prikaza
Staro 05-02-2008, 01:47
sraufncigr sraufncigr je offline
Novinec

Datum pridružitve: Feb 2008
Sporočila: 1
Papua Nova Gvineja
Lep pozdrav.

Zanima me, če je sploh že kdo od vas bil na Papui Novi Gvineji. Iskanje na popotnik.org namreč ne vrne nobenega zadetka...

Iz raznoraznih forumov sem izvedel, da je država razmeroma nevarna (čeprav se mnenja razlikujejo od pisca do pisca), povečini pa naj bi bila nevarna samo v mestih (Port Moresby, Bougainville, Lae,...), drugje pa naj bi bili ljudje zelo gostoljubni in pošteni.

Da pojasnim zakaj sem zainteresiran za PNG: vsi pisci forumov in blogov se strinjajo, da je v vrhu (ali pa čisto na vrhu) destinacij za potapljanje,trekinge, opazovanje ptic ali pa samo za doživljanje čiste divjine. Tudi cenovno je nekje v mojem rangu, čeprav si počitnic v redkih resortih nikakor ne morem privoščiti (100$ in več na noč).

Mene predvsem zanima situacija pod vodo, predvsem zaliv Milne, kateremu v večih izdajah poje hvalo tudi National Geographic, privlačna pa mi je tudi zaradi odsotnosti masovnega turizma (pravzaprav skoraj turizma nasploh).

Lepo prosim za kakršnekoli informacije, lahko se dobimo tudi na kavi/čaju/pivu,... v Ljubljani ali okolici ali na primorskem. Dosegljiv sem na mejl.

Hvala za informacije (čimveč prosim) in lepo se imejte še naprej....
Reply With Quote

Naši pokrovitelji
Staro 06-05-2008, 19:05
Neregistriran

Sporočila: n/a
Papua New guinea
Hej!

si ze sel na Papuo? A si dobil kaksne koristne inf.? S prijateljicam gremo verjetno okt., tako da, ce si kej koristnega zvedel, bi zlo prislo prav.

Pozdravcek, Sara
Reply With Quote
Odgovor

Orodja Iskanje po temi
Iskanje po temi:

Napredno iskanje
Način prikaza

Pravila objavljanja
Lahko začenjaš nove teme
Lahko pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila

vB koda je vklopljena
Smeški so vklopljena
[IMG] koda je vklopljena
HTML koda je izklopljena
Pojdi na forum

Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 12:01.

spletno gostovanje in registracija domen omogoča e-uspeh.com