|
|

17-03-2007, 12:36
|
|
|
|
Kambodza, Tajska in Laos
Zdravo vsem.
V kratkem planiram eno turo po JV Aziji in sicer v prihajajočem maju in juniju.Pa me malo zanima kako je dol z vizam, kje si jih zrihtat, kaj so najboljši načini prevoza (a so vlaki uredu?)? Koliko denarja prideta dva meseca low buget?
Pa seveda če bo kdo dol tisti čas, se z veseljem zmenimo za kašno pivo
Skratka vsakršne informacije ali vtisi so dobrodošli, hvala!
|
|

18-03-2007, 20:30
|
|
|
|
s
Čao.
Jst se odpravljam v jv azijo junija (tajska, laos), sem sama in bi bila zelo vesela družbe. Lahko se kej zmenimo?
Mi pustiš svoj mail?
lp
|
|

20-03-2007, 00:24
|
|
|
Prvotno objavil celjan
Zdravo vsem.
V kratkem planiram eno turo po JV Aziji in sicer v prihajajočem maju in juniju.Pa me malo zanima kako je dol z vizam,...
Po mojih izkušnjah si v LJ zrihtaj tajsko vizo, obe ostali pa v Bangkoku. Na Kao San roadu imaš res ogromno turističnih agencij, kjer posredujejo vize, kar je najenostavnejša varjanta. Običajno moraš samo izpolniti neke formularje, dati sliko in plačat...
Srečno
lp
|
|

20-03-2007, 13:25
|
|
|
|
za vsako vizo je treba čakat 3 delovne dni, tako da se kakšno(burma,vietnam) splača narediti v bkk, ostale (laos,kambodia) pa dobiš na mejah.
|
|

26-03-2007, 13:29
|
|
|
|
še premišljujem....
jaz še premišljujem, javi se mi na emajl abrakadabra1@email.si
Prvotno objavil Neregistriran
Čao.
Jst se odpravljam v jv azijo junija (tajska, laos), sem sama in bi bila zelo vesela družbe. Lahko se kej zmenimo?
Mi pustiš svoj mail?
lp
|
|

27-03-2007, 00:06
|
|
Novinec
|
|
Datum pridružitve: Mar 2007
Sporočila: 3
|
|
|
s kolegom se odpravljava na Tajsko 1. maja in se vracava v Slovenijio 25.maja. Glede nato, da imava kar precej časa sva mislila skočiti še za nekaj dni v Kambodžo in v Laos. Kaj nama predlagate (transferji - letalo, low budget, kraji v teh državah)? Lahko se nama še kdo pridruži! Ima kdo Lonly planet Kambodže, Laosa za prodati ali posoditi?
Hvala za odgovore!
lahi
|
|
| Orodja |
Iskanje po temi |
|
|
|
| Način prikaza |
Linearni način
|
Pravila objavljanja
|
Lahko ne začenjaš nove teme
Lahko ne pošiljaš odgovore
Lahko ne dodajaš priponke
Lahko ne urejaš svoja sporočila
HTML koda je izklopljena
|
|
|
Vsi časi so GMT +2. Trenutno je ura 18:08.
|
|